Saforama is a freelance company, but does not work in isolation; Saforama is part of a network of independent consultants all focussed on product quality, whether they work in change management, quality assurance, process improvement, project management or architecture. By working together and sharing knowledge, we are able to be more effective in answering your questions.

Willem van den Biggelaar

Willem heeft meer dan 25 jaar ervaring in multi-disciplinaire produkt ontwikkel omgevingen. Hij is een gecertificeerde ISO 9001 / 13485 en CMDCAS lead auditor. Hij is inzetbaar als kwaliteitsman, Q&R / FDA consultant , assessor of proces verbeteraar. Pragmatisch en resultaatgedreven.

www.processvision.nl

Sonja de Bruin

Sonja is consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en eigenaar van Themis Consultancy. Zij verleent diensten op het gebied van kwaliteit in de breedste zin van het woord, aan middelgrote en grote IT bedrijven. Na haar afstuderen in 1993 aan de HTS richting Elektrotechniek, is zij in verschillende rollen binnen multi-disciplinaire IT projecten werkzaam geweest.

www.themis-consultancy.nl

Emile Houben

Emile is Project Management Officer (PMO-er) en/of Project Manager (PM) sinds 1999 bij o.a. Philips en ASML. Emile heeft een Project Management applicatie in excel gemaakt op basis van de Prince-2 methode. Dit maakt het voor PM makkelijker om projecten te analyseren en te leiden in een gecontroleerde manier. Emile traint en coacht PM en ondersteunt afdelingen met het opzetten van project office / bedrijfsbureau. Een PMO kan een organisatie helpen grip te krijgen op hun projectportfolio waardoor zij hun doelstellingen beter, sneller en tegen lagere kosten bereiken. Zijn streven is om zijn klanten het plezier van een goed ingericht Project Office te laten ervaren.

Hans Jonker

Hans heeft ruim 25 jaar ervaring in (software) productontwikkeling, waarvan de laatste 11 jaar in process verbeteringen (CMMI-assessor, SCRUM-Master, Prince2-Foundation) in grote en kleine bedrijven. Hij heeft ruime ervaring als QA Officer (ook FDA) en is sinds 2010 officieel ISO 9001/13485 lead auditor.
Hij staat bekend om zijn positieve houding en enorme drive om een verandertraject in te gaan en tot een goed einde te brengen.

www.argoconsultancy.eu

Marco Smits

Marco is an independent system architect and consultant, for (embedded) system development.

www.smitsit.com

John van Spaandonk

John heeft meer dan tien jaar internationale ervaring met het (bege)leiden van projecten. Hij combineert gedegen kennis van zaken met een doelgerichte en mensgedreven aanpak. Hij is inzetbaar als projectleider, trainer (algemeen projectmanagement, Prince2, Scrum) projectadviseur of coach.

www.vanspaandonk-koks.nl

Matt Verhaegh

Matt heeft 25 jaar ervaring en heeft diverse rollen gehad in (software-)ontwikkelprojecten bij grote multinationals en industriële middenbedrijven.Hij is inzetbaar als program/project manager, process (improvement) consultant, quality assurance officer en trainer/coach.

www.comm-it.nl

Han kleyn Winkel

Senior SW Designer / SW Architect / Trainer / Coach, met meer dan 25 jaar ervaring in multidisciplinaire projecten bij diverse bedrijven. Zijn ervaring heeft vooral betrekking op object georiënteerde software ontwikkeling t.b.v. real-time embedded en distributed systems.

www.klwinkel.nl